Tillbaka till hemsidan

Burkar med fototryck

Våra serie med personliga burkar kan användas till all möjligt från förvaring av kakor till småsaker. Designa en burk online och skapa en personlig present till någon speciell. 

Burkar med eget tryck 

Hos Bags of Love kan du designa söta små askar och burkar för förvaring. Detta är en annorlunda present till din partner på er årsdag. Samla in småsaker från det gångna året som symboliserar er kärlek och ge bort dem samlade i en personlig burk. En annan rolig idé för våra mindre plåtaskar med eget tryck är att ge bort dem som små presenter till era bröllopsgäster med en liten överraskning inuti för att visa er uppskattning. Våra personliga burkar passar även fint som bröllopspresent på er 10 års bröllopsdag. 

Våra burkar med eget tryck är användbara för förvaring av smått och gott i hemmet eller på kontoret. Håll dina kakor goda och säkra från nyfikna händer med en personlig kakburk eller håll reda på dina sytillbehör med en liten plåtask. Vår serie av personliga brukar kommer i olika format och storlekar. I vårt onlineverktyg kan du personalisera din burk eller ask som du själv vill med dina foton, mönster eller text. (Alla våra burkar är 100% säkra för livsmedelsförvaring i enlighet med EU-krav.