Personlig skål

Recensioner av Personlig skål

Personlig skål

Designa din egen dekorationsskål

från 549,00 kr

Personliga skålar till dekoration, uppläggning eller förvaring som är helt exklusiva för Bags of Love. Des...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: skål med foto 

 • Välj mellan 4 storlekar och stilar
 • Hygienisk, icke porös Stonemax
 • En helt unik & exklusiv fotopresent
 • Handtillverkas på beställning
 • Personlig skål för snacks, frukt eller som dekor 

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Designa din egen skål online 

Våra personliga skålar har en mängd olika användningsområden och du kan designa skålen som du själv vill 100% online i vårt enkla onlineverktyg. Oavsett om du är på jakt efter en vacker dekorationsskål att pryda ditt hem med eller en personlig present till en kär vän så är dessa handgjorda skålar med eget tryck en underbar och omtänksam gåva. Du får fria händer att designa sin skål som du önskar. Ladda upp favoritbilder från semester, skapa ditt eget mönster, lägg till text och placera ut din design på skålens tryckyta. Vi tillverkar din skål för hand av icke-porös Stonemax material som är hygieniskt, slitstarkt och ger ett fint tryckresultat. Använda din personliga skål som dekoration, förvaring, uppläggning av snacks eller varför inte som en vacker fruktskål. 

Personlig skål - Storleksinformation 

Liten skål 20,5 x 3 cm (4 mm tjock)
Denna söta skål är perfekt som en personlig frukostskål för barn, eller som en praktisk nyckelskål vid dörren för smidig förvaring av nycklar med mera. 

Fyrkantig skål 33 x 5 cm (4 mm tjock)
Denna skål har en modern, unik form som verkligen står ut i mängden och garanterat kommer att beundras. Med ett färgglatt tryck av saftiga apelsiner och äpplen kommer den att se fantastisk ut på köksbänken som en personlig fruktskål.

Stor rund skål 37 x 5 cm (4 mm tjock)
Denna skål med foto kommer att göra sig riktigt fint i ditt hem. Designa en skål med dina foton eller mönster och skapa en unik inredningsdetalj som är både praktisk och dekorativ på samma gång. Använda skålen som serveringsfat eller som en dekorationsskål fylld med ljuvligt doftande potpurri. 

Superstor skål 39 x 6 cm (6 mm tjock)
Detta är den största personliga skålen i vårt sortiment. Låt dina foton komma till liv på en vacker dekorskål. Fyll skålen med färsk frukt och låt alla familjemedlemmar ta för sig av säsongens färska frukter. Denna skål med foto är även en underbar personlig bröllopspresent som garanterat kommer att uppskattas av det lyckliga paret.

Produktinformation - Skål med foto 

 • 4 storlekar och stilar 
 • Exklusiv för Bags of Love
 • En helt unik fotopresent 
 • Helt jämn, icke-porös yta 
 • Knivskarpt tryck med full färgåtergivning
 • Hygienisk, antibakteriellt Stonemax-material
 • Förhindrar uppbyggnad av bakterier
 • Handgjord på beställning av dig

Skötselråd: Din personliga skål kan inte diskas i diskmaskin. Skålar som används endast i dekorationssyfte behöver bara en touch med dammvippan och de skålar som används för mat kan diskas i varmt vatten med diskmedel.  

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av din personliga skål. All tillverkning sker för hand på beställning. Vi kan på så sätt överse tillverkningen under minutiösa former och erbjuda en slutprodukt som kommer att ge dig glädje under många år framöver. 

Hur kommer min personliga skål se ut? 

Din skål med foto kommer att se ut som något du aldrig sett innan - detta är ett faktum! Stonemax-materialet har en helt jämn yta vilket gör den extremt enkel att rengöra. Vi trycker ditt mönster eller foto med ett varaktigt färgsprakande tryck på insidan av skålen medan utsidan av skålen har en klassisk, neutral färgton. Din personliga skål är verkligen ett konstverk som kommer att sätta ton i ditt hem oavsett vilket rum du väljer att använda den i. 

Designtips eller idéer för fotoskål

Det är bäst att centrera ditt foto eller illustration för att undvika förvrängning av fotot på alla olika format. Se förhandsgranskningen och använd zoom-funktionen för att se om du är nöjd med din design. Ditt tryck kan komma att sträcka sig över skålens kanter.

Inspiration för din skål med foto 

Personligt är alltid lite extra roligt eller hur? Personlig inredning har aldrig varit så lätt som nu med Bags of Loves breda sortiment av produkter som du själv sätter din personliga touch på. Ta chansen och designa en skål för ditt hem som kan användas både som serverings- eller fruktskål.

Gör frukosten lite roligare för ditt barn med en personlig frukostskål! Vår minsta skål passar perfekt för snacks, flingor eller godis. Frukostflingorna kommer garanterat att smaka lite extra gott när barnen ser sitt foto och namn tryckt i botten av skålen. 

Personliga fruktskålar är ett trevligt tillskott till köksbänken. Ge liv åt gamla minnen och tryck dina favoritfoton från förr och designa din egen skål online. En färgstark och vågad design av olika frukter kommer verkligen sätta prägel på ditt hem.  

Mängdrabatt: 

Precis som med många av Bags of Loves underbara fotoprodukter kommer våra personliga skålar med en attraktiv mängdrabatt. Allt du behöver göra för att ta del av detta fantastiska erbjudande är att helt enkelt köpa mer än 1 skål.

Trendar just nu: