Tillbaka till hemsidan
Personlig sparbössa

Personlig sparbössa

Designa din egen sparbössa Made in the UKMade in the UK

från 511,00 kr

Spara slantar till semestern med en unik sparbössa. Våra sparbössor med eget tryck tillverkas av högkvalitativ keramik som du personaliserar sjä...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personlig sparbössa

 • Högkvalitativ keramik
 • 95 mm höjd 83 mm diameter ca. 260 gram
 • Tålig och slitstark med varaktigt tryck 
 • Trycks på beställning
 • Mängdrabatt - köp flera för att spara
 • Roligt att spara med personlig spargris

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Personlig sparbössa för barn 

Lär ditt barn vikten av att spara pengar i tidig ålder med en personlig spargris. Designa en sparbössa online med hjälp av oss och gör det roligt att spara slantar. Ladda upp foton, mönster och text i vårt onlineverktyg och släpp lös din kreativitet. Du kan till exempel skapa en sparbössa med namn, foto med mera. Gör sparandet roligare och ge ditt barn chansen att spara sin veckopeng i en unik och rolig spargris med eget tryck. Precis som med alla våra produkter tillverkas vår personliga sparbössa för hand på beställning. Vi trycker med den senaste tekniken vilket resulterar i ett bestående och miljövänligt tryck. Denna personliga spargris är perfekt om du är på jakt efter en gåva med en personlig touch eller vill inreda ditt barns rum mer personligt. 

Förslag på doppresent – sparbössa med eget tryck

Är du bjuden på dop och är på jakt efter en annorlunda doppresent som passar både pojkar och flickor? Spana in våra personliga fotoprodukter för roliga idéer av personliga presenter. Vår personliga sparbössa är en fin och rolig doppresent som du kan skräddarsy med foton, mönster eller text. Det är inte alltid lätt att hitta presenter med med Bags of Love blir det lekande lätt! Testa att designa din egen sparbössa i vårt smidiga onlineverktyg redan idag. Vi erbjuder korta tillverkningstider och producerar i regel din beställning samma dag som den kommit in.

Vänligen notera: din design kommer att täcka majoriteten av din personliga sparbössa. På grund av vår keramik- och porslinstryckmetod så lämnar vår skrivare ett litet tomrum i designen på en sida. Detta tomrum planeras under tillverkningen för att garantera att du blir nöjd med din slutprodukt.

Mängdrabatt: precis som med många av våra fotoprodukter kommer denna personliga sparbössa med en attraktiv mängdrabatt. Köp flera sparbössor till hela familjen eller vänner för att få ta del av denna rabatt. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett