Tillbaka till hemsidan

Teburk

Designa din egen teburk Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

En personlig teburk är den perfekta presenten till teälskaren. Ditt foto eller mönster trycks på sublimeringspapper för att sedan tryckas längs...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 472,00 kr
 • 2 412,00 kr styck (Spara 120,00 kr)

Detaljer: Personlig teburk i plåt 

 • Tryckt klistermärke runt plåtburken
 • Foto eller mönster tryckt på locket 
 • Storlek: 7,2 x 7,2 x 9,4 cm
 • Väger ca. 80 cm
 • Snäpplock för att hålla innehållet fräscht 
 • Enkel att torka av med våt trasa

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Förvara ditt te smart med en personlig teburk

Vår fantastiska rostfria och återvinningsbara teburk med eget tryck är ett utmärkt sätt att förvara ditt te på ett snyggt och smart sätt. Designa din teburk för att passa ditt kök eller ge bort en personlig teburk som en fin och present. När tepåsarna är slut kan de användas som dekorativa burkar eller fyllas på med ditt favoritte. 

 • Din design trycks på klisterpapper 
 • Välj upp till 5 olika bilder 
 • Tåligt klisterpapper som kan torkas av 
 • Storlek: 7,2 x 7,2 x 9,4 cm
 • Snäpplock för att hålla innehållet fräscht 
 • Enkel att rengöra
 • Vacker personligt present 
 • Dekorativ teburk - ge ditt kök en personlig touch

Skötselråd: Vårt unika klisterpapper är tåligt, slitstark och det bästa av allt, enkel att rengöra. Torka av din personliga teburk med en våt trasa för att göra den så gott som ny igen. 

Din teburk med eget tryck tillverkas för hand. Vi trycker dina foton på vårt speciella klisterpapper, klipper till det i rätt storlek och sveper det sedan runt plåtburken. All tillverkning sker under ett och samma tak. Vi kan på så sätt garantera att din slutprodukt håller högsta kvalitet ner till minsta detalj. Du behöver inte vänta länge på din personliga teburk, när vi mottagit din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen. Perfekt om du är på jakt efter en personlig present snabbt. 

Teburk med eget tryck - förvara ditt te på rätt sätt 

Hos Bags of Love kan du enkelt skapa din egen teburk online. I vårt onlineverktyg kan du ladda upp dina favoritbilder, mönster, texter eller en kombo av de tre för att designa din personliga teburk. Din design trycks på varje sida av plåtburken samt locket. Du kan välja upp till 5 foton. Din personliga teburk har ett smidigt snäpplock som är enkelt att stänga och håller ditt te fräscht. Klisterpappret trycks i ett stycke som sedan sveps omkring plåtburken så pappret kommer inte att lossna i kanterna. Det är viktigt att te förvaras på rätt sätt i en lufttätt burk, står mörkt och svalt. Tänk på att te lätt tar till sig dofter så förvara inte teet nära starka livsmedel. Vår teburk med eget tryck är ett fantastiskt sätt att förvara te samtidigt som det ger ditt kök en personlig touch. Välj ut ett mönster som du älskar eller fina familjebilder och designa din egen teburk. 

Tips & tricks för att designa din egen teburk

Här hos Bags of Love älskar vi att lägga kreativiteten i våra kunders händer. Vi erbjuder ett brett sortiment av personliga fotoprodukter som du själv får designa med dina foton, mönster eller texter. Vår personliga teburk är ett fint tillskott i varje kök och hjälper dig förvara ditt te på rätt sätt. Om du gillar sobert och elegant kan du välja att samma mönster eller foto trycks på burkens alla sidor och lock för en stilren look. Du har fyra sidor och ett lock att skräddarsy så om du vill kan du välja ut fem olika bilder. Du kan även lägga till text för ytterligare personlig touch. 

Inspiration för din teburk med eget tryck

Vår personliga teburk är en populär julklapp så överraska dina nära och kära med en unik teburk som du själv designat. Välj ut och tryck ett favoritfoto från en tidigare jul som en underbar personlig julklapp till en familjemedlem eller vän. 

Lägg till ett meddelande med en rolig familjehistoria, minne eller citat för en personlig touch på din te burk med eget tryck. När teburken vänds kommer det finnas ett roligt meddelande att läsa på varje sida. 

Designa din teburk med bilder, text eller mönster och gör en present som passar bröllopsjubileum, bröllop eller födelsedagar. Fyll med tepåsar eller utvalt lyxigt löste för en underbar extra speciell present. När teet är slut så kan de använda teburken som en dekorativ burk i köket för förvaring eller fylla på med nytt te.  

På jakt efter en personlig present?

Ska du på bröllop och behöver en fin användbar present till det lyckliga paret? Behöver du en present till dina farföräldrar eller en inflyttningspresent till din kompis? Ta chansen och designa en återvinningsbar teburk som de kommer älska att ha framme i köket. Med hjälp av Bags of Loves breda sortiment av fotogåvor blir det genast lekande lätt att hitta en personlig present till dina nära och kära. 

Mängdrabatt:

Precis som med många av våra fotoprodukter kommer vår personliga teburk med mängdrabatt. Så köp fler än en teburk för att spara in. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett