Personliga lådor & brukar med tryck

Personliga lådor & brukar med tryck

Vi är experter på att tillverka personliga lådor och brukar. Våra handgjorda lådor används till många olika saker. De är populära för att förvara diverse minnessaker, foton och kakor. Ibland köps dessa personliga lådor till personer som lider av Alzheimers och demens för att ge dem en så kallad minneslåda som ett bra sätt att öva på minnet och dela minnen tillsammans. Alla våra lådor och burkar trycks med dina foton, mönster, text eller en kombination av dem tre. Vi strävar efter att tillverka vackra fotoprodukter som betyder något för dig med många olika användningsområden. Varje burk tillverkas från grunden och pryds med din design.

Lådor, askar och burkar designade av dig

Hos oss kan du designa olika personliga plåtburkar som kan användas som presentaskar, bröllopspresenter, kakburk, minneslåda, lunchlåda med mera. Vi trycker på burkens lock med ett permanent och färgrikt tryck. I vårt onlineverktyg designar du locket av din personliga låda med dina egna foton, mönster eller text. Vi har inget minimum belopp så oavsett om du vill ha en burk med eget tryck eller 100 stycken så står vi redo till tjänst. Testa redan idag att designa en personliga burk online.

Hygieniska eleganta burkar med eget tryck

Alla våra personliga lådor är 100% säkra att förvara livsmedel och de behöver ingen sekundär förpackning. Det finns inget behov av säkerhetsvarningar eller meddelanden för förvaring av livsmedel. Alla våra burkar är belagda med en erkänd beläggning som är godkänd av livsmedelskontrollanter. Vi garanterar att våra personliga brukar är säkra för förvaring avlivsmedel iöverensstämmelse med gällande EU-lagstiftning. Våra brukar är även perfekta för förvaring av andra saker.

Tveka inte att kontakta oss om du skulle behöva någon mer information om din personliga låda.