Tillbaka till hemsidan
Personliga servetter

Personliga servetter

Designa dina egna servetter Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Hos oss kan du enkelt beställa servetter med eget tryck online. Vi erbjuder lyxiga och exklusiva tygservetter som trycks och sys för hand. Ge di...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: servetter med eget tryck

 • Servetter med egen text eller foto
 • Storlek: 40 cm x 40 cm
 • Designa enkelt online 
 • Handsydd fåll
 • Vackra servetter till bröllop 
 • Styckvis eller i pack om 2-50

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Det lilla extra - servetter med eget tryck

Har du en stor tillställning på gång? Studentfest, bröllop, födelsedag, dop eller en annan viktig tillställning? Hos Bags of Love kan du beställa servetter med eget tryck för att ge ditt event det där lilla extra. Imponera på dina gäster med våra handgjorda och exklusiva tygservetter. I vårt enkla designverktyg laddar du upp foton, mönster eller text samt väljer hur många personliga servetter som du vill beställa. Resten tar vi hand om. Vi trycker din tygservett med den senaste trycktekniken som resulterar i ett varaktigt miljövänligt tryck med rik färgåtergivning. 

Personliga bröllopstillbehör - bröllopsservetter

Närmar sig den stora dagen? Är du på jakt efter personliga bröllopstillbehör som passar just ditt tema? Helheten ligger i de små detaljerna. Imponera på dina gäster med vackra tygservetter som du själv har designat. Att trycka egna servetter till bröllopet är en rolig och kreativ idé som inte är alltför kostsam. I vårt designverktyg kan du ladda upp egna foton och text, och på så sätt utforma dina egna eleganta och exklusiva bröllopsservetter. Kanske klassiskt vitt med brudparets namn och datum i en mjuk kursivstil? Eller ett härligt foto och med en klatschig bakgrundsfärg? Det är helt upp till dig. Hos oss är det du som är designern. Servetter till bröllop som du själv designat kommer garanterat att göra dukningen mer personlig och kännas lyxig. Kontakt oss via chatt eller e-mail för förfrågan angående mängdrabatt för servetter till bröllop. 

Dopservetter med tryck  

Namngivningskalas eller dopkalas på gång? För en extra personlig touch kan ni enkelt skapa dopservetter med tryck online hos oss. Beställ vackra och personliga dopservetter i ett par enkla steg. Du kan till exempel använda dig utav ditt favoritfoto av ditt barn och lägga till text såsom namn och datum. Våra personliga tygservetter tillverkas av högkvalitativt tyg och både tryck och sömnad sker för hand. 

Tryck egna servetter för dina event 

Vi erbjuder korta tillverkningstider och levererar över hela världen. Personliga tygservetter sätter pricken över i:et när det kommer till dukningen. Du kan skapa dina servetter med eget tryck i en egen stil som passar just din tillställning. För att servetterna ska passa in så bra som möjligt i din vision, kan du välja mellan tre material: Premium sidensatin, bomullssatin eller standardsatin. Glöm tråkiga massproducerade servetter från IKEA när du nu kan beställa personliga servetter online i ett par klick! Släpp lös din kreativitet i vårt designverktyg och ladda upp ditt favoritmönster, bilder, logotyper, foton eller text. Vi erbjuder korta tillverkningstider så du behöver inte vänta länge på att få hem dina servetter med eget tryck på posten.  


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett