Personliga servetter

Personliga servetter

Designa dina egna servetter

från 496,00 kr

Hos oss kan du enkelt beställa servetter med eget tryck online. Vi erbjuder lyxiga och exklusiva tygservet...

Mer information

 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 119 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: servetter med eget tryck

 • Servetter med egen text eller foto
 • Storlek: 40 cm x 40 cm
 • Designa enkelt online 
 • Handsydd fåll
 • Vackra servetter till bröllop 
 • Styckvis eller i pack om 2-50

Tvättråd

Tvätta i 30 grader, torktumling på låg värme. Låt hängtorka vrid ej ur och stryk på låg värme.

 • Tvätta i 30 grader
 • Tvättas på 30 grader
 • Torktumla 1
 • Låg värme

Det lilla extra - servetter med eget tryck

Har du en stor tillställning på gång? Studentfest, bröllop, födelsedag, dop eller en annan viktig tillställning? Hos Bags of Love kan du beställa servetter med eget tryck för att ge ditt event det där lilla extra. Imponera på dina gäster med våra handgjorda och exklusiva tygservetter. I vårt enkla designverktyg laddar du upp foton, mönster eller text samt väljer hur många personliga servetter som du vill beställa. Resten tar vi hand om. Vi trycker din tygservett med den senaste trycktekniken som resulterar i ett varaktigt miljövänligt tryck med rik färgåtergivning. 

Personliga bröllopstillbehör - bröllopsservetter

Närmar sig den stora dagen? Är du på jakt efter personliga bröllopstillbehör som passar just ditt tema? Helheten ligger i de små detaljerna. Imponera på dina gäster med vackra tygservetter som du själv har designat. Att trycka egna servetter till bröllopet är en rolig och kreativ idé som inte är alltför kostsam. I vårt designverktyg kan du ladda upp egna foton och text, och på så sätt utforma dina egna eleganta och exklusiva bröllopsservetter. Kanske klassiskt vitt med brudparets namn och datum i en mjuk kursivstil? Eller ett härligt foto och med en klatschig bakgrundsfärg? Det är helt upp till dig. Hos oss är det du som är designern. Servetter till bröllop som du själv designat kommer garanterat att göra dukningen mer personlig och kännas lyxig. Kontakt oss via chatt eller e-mail för förfrågan angående mängdrabatt för servetter till bröllop. 

Dopservetter med tryck  

Namngivningskalas eller dopkalas på gång? För en extra personlig touch kan ni enkelt skapa dopservetter med tryck online hos oss. Beställ vackra och personliga dopservetter i ett par enkla steg. Du kan till exempel använda dig utav ditt favoritfoto av ditt barn och lägga till text såsom namn och datum. Våra personliga tygservetter tillverkas av högkvalitativt tyg och både tryck och sömnad sker för hand. 

Tryck egna servetter för dina event 

Vi erbjuder korta tillverkningstider och levererar över hela världen. Personliga tygservetter sätter pricken över i:et när det kommer till dukningen. Du kan skapa dina servetter med eget tryck i en egen stil som passar just din tillställning. För att servetterna ska passa in så bra som möjligt i din vision, kan du välja mellan tre material: Premium sidensatin, bomullssatin eller standardsatin. Glöm tråkiga massproducerade servetter från IKEA när du nu kan beställa personliga servetter online i ett par klick! Släpp lös din kreativitet i vårt designverktyg och ladda upp ditt favoritmönster, bilder, logotyper, foton eller text. Vi erbjuder korta tillverkningstider så du behöver inte vänta länge på att få hem dina servetter med eget tryck på posten.  

Trendar just nu: