Tillbaka till hemsidan
Mobilskal till iPhone 7/8

Mobilskal till iPhone 7/8

Designa ditt eget skal iPhone 7/8 Made in the UKMade in the UK

från 412,00 kr

Gör ditt eget mobilskal hos oss på Bags of Love. Denna modellen passar iPhone 7/8 samt den nysläppta iPhone X. Stå ut i mängden med ett personli...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Klar samma dag.

  Om beställd innan 12.00 Måndag-Fredag

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 110 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt mobilskal iPhone 7/8

 • Passar iPhone 7/8
 • Glansig & reptålig plast
 • Hållbart tryck med full färgåtergivning
 • Välj foton, mönster eller text
 • 2 års garanti
 • Skal till andra telefonmodeller finns

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör ditt eget iPhone 7 skal online

Använd vårt enkla onlineverktyg för att designa ditt eget iPhone 7/8 skal. Skydda din nya älsklingstelefon mot tråkiga missöden i stil. Ladda upp dina favoritfoton eller mönster och gör ett eget iPhone 7/8 skal i ett par klick. Våra personliga mobilskal trycks med ett hållbart tryck på baksidan och sidorna av skalet för en cool 3D-effekt. Vårt personliga iPhone 7/8 skal är av högsta kvalitet och är tillverkat för att passa din iPhone som handen i handsken. Ditt mobilskal med eget tryck kommer med en 2 års garanti som omfattar både skal samt tryck. Testa vårt onlineverktyg redan idag för att skapa ett coolt och personligt mobilskal till dig själv eller som en personlig present. Vårt onlineverktyg är både roligt och gratis att testa.

Designa ett eget iPhone 7 mobilskal

Om du har fått tag på den nya iPhone 8 vill du självklart skydda den mot repor och andra tråkigheter. Varför inte designa ditt eget mobilskal? Visa upp din personliga stil samtidigt som du skyddar din telefon. Hos oss kan du göra ett iPhone 7/8 skal 100% online. Våra skal är tåliga och tillverkade i ett hårt skyddande material. Vi trycker din design på skalet med den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett långvarigt tryck med rik färgåtergivning. Skalet har en snygg glansig yta och detaljåtergivningen är fantastisk. Nöj dig inte med massproducerade mobilskal som alla andra har när du kan skapa ditt eget personliga iPhone 7/8 mobilskal. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 
Skydda din telefon med detta hållbara iPhone 7/8-fodral tryckt med mitt originalkonstverk i fullfärgs permanent bläck.

Trendar just nu:

Nyligen sett