Tillbaka till hemsidan
Uppläggningsfat

Uppläggningsfat

Designa ditt egen uppläggningsfat Made in the UKMade in the UK

från 472,00 kr

Imponera på dina gäster med ett personligt serveringsfat tillverkat av Stonemax-material som är både hygieniskt och slitstarkt. Vårt uppläggning...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 511,00 kr
 • 2 470,44 kr styck (Spara 81,12 kr)

Detaljer: Personligt uppläggningsfat 

 • 2 strl: 27,5 cm eller 17 cm diameter
 • Tillverkad i hygieniskt Stonemax-material
 • Antibakteriell - godkänd för säker livsmedelshantering
 • Diska för hand med diskmedel & varmt vatten
 • Tål upp till 130°c

Tvättråd

Endast handtvätt.

 • Handtvätt

Produktinformation – uppläggningsfat med eget tryck

Att servera munsbitar och snacks har aldrig varit så elegant som nu! Oavsett om du har vänner över på middag eller vill ha personliga uppläggningsfat till olika högtider såsom påsk eller julafton, passar våra personliga serveringsfat utmärkt. Designa ditt serveringsfat som du vill med tryck av dina foton, mönster eller text. Klicka på knappen här ovan "Starta Design" för att skapa ditt personliga uppläggningsfat. 

 • 2 storlekar: 17 cm eller 27,5 cm
 • Tillverkad av icke-porös Stonemax
 • Extremt hygienisk 
 • Antibakteriellt material 
 • Godkänd för säker livsmedelshantering 
 • Tryck runt kanterna för en 3D-effekt 
 • Tål upp till 130°c
 • Långvarigt tryck som inte bleknar på många år 

Skötselråd: Kan ej diskas i diskmaskin. Diska för hand med varmt vatten och diskmedel. 

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med att tillverka ditt personliga uppläggningsfat. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett fantastiskt och beständigt tryck med rik färg- och detaljåtergivning. Trycket går in på djupet i Stonemax-materialet och det är varaktigt vilket innebär att det inte kommer blekna på många år eller skavas bort. 

Designa ditt eget uppläggningsfat online

Vi trycker din design kant till kant över hela uppläggningsfatet. Även kanterna på fatet trycks för en fin 3D-effekt. Tryck på Stonemax gör sig väldigt fint och ger liv åt dina foton med knivskarp skärpa. 

Designtips för serveringsfat med eget tryck 

I vårt onlineverktyg kan du välja mellan två olika storlekar på ditt personliga uppläggningsfat. Efter att du har valt storlek börjar den roliga designprocessen! Ladda upp dina foton, ett mönster som du älskar eller en personligt text. Placera ut din design där du vill på tryckytan. Om du laddar upp ett foto kommer verktyget automatiskt anpassa fotot över cirkeln. Om du vill ha en bakgrundsfärg kan du förminska bilden och välja en passande färg. 

Inspiration för ditt personliga uppläggningsfat 

Våra serveringsfat med eget tryck passar perfekt för att visa upp julbordets godheter. Gör ditt eget uppläggningsfat online och gör julbordsdukningen lite extra rolig och personlig. Ladda upp dina egna foton, fina julmotiv såsom snögubbar, snöflingor eller om du är mer traditionell kan du välja färger i rött och grönt med tomtemotiv. Släpp lös din fantast i vårt onlineverktyg och designa ett personligt uppläggningsfat i ett par klick. 

Vårt personliga uppläggningsfat passar utmärkt till att lägga upp tilltugg, snacks och annat smått och gott på festen. Har du ett grillparty på gång? Lägg upp tilltugget på ett personligt uppläggningsfat och gör dukningen lite mer spännande än vanligt. Dina gäster kommer garanterat imponeras av din kreativa dukning!  

På jakt efter en personlig present?

Letar du efter en originell present till en familjemedlem eller en vän? Här hos Bags of Love har vi ett brett sortiment av personliga fotoprodukter som du själv får skräddarsy med dina foton, mönster eller text. Vårt personliga uppläggningsfat är en underbar present till nyinflyttade, som en personlig bröllopspresent, eller som en användbar födelsedagspresent. Överraska mottagaren med ett uppläggningsfat som du själv designat med ett fint foto av er två och en rolig personlig text.  

Mängdrabatt: 

Precis som med många av våra underbara fotoprodukter kommer våra personliga uppläggningsfat med en attraktiv mängdrabatt. Allt du behöver göra för att ta del av detta fantastiska erbjudande är att helt enkelt köpa mer än 1 uppläggningsfat.


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett