Tillbaka till hemsidan

Bröllopsdag 5 år - Träbröllop

Fira er 5-årsdag som gifta med våra underbara handgjorda träpresenter. Välj mellan allt från romantiska hjärtformade fotopussel till personliga glasunderlägg. Hitta den perfekta träbröllop presenten hos oss.

5 år som gifta - fira träbröllop

Wow, vi är säkra på att ni har hunnit med en hel del under era fem år som gifta. Äventyr och romantik blandas med vardagsbestyr och räkningar. Det är viktigt att visa hur mycket du uppskattar och älskar din partner, inte bara under en dag utan hela året så klart. Ge bort en traditionsenlig present i trä för er 5:e bröllopsdag. Ta chansen och designa en unik fotopresent som visar din kärlek och kreativitet. Trä är beständigt, precis som ert förhållande så låt dig inspireras av våra träbröllop presenter som du själv designar online. 

I vårt sortiment av fotoprodukter av trä hittar du bland annat ett 4-pack av underlägg med eget foto - slipp tråkiga fläckar på vardagsrumsbordet samtidigt som du får använda dina foton på ett roligt sätt. Alla våra produkter tillverkas av hög kvalitativt FCS-certifierat trä skördat från ansvarsfulla skogar. En annan rolig presentidé är att designa ett hjärtformat fotopussel med en kryptiskt kärleksmeddelande som avslöjas när pusslet är lagt. Fira träbröllop i stil med våra fantastiska bröllopspresenter till han och henne.