Tillbaka till hemsidan

Vanliga frågor

Roliga julklappar med en personlig touch

Fyll på med många spännande julklappar under granen i år. Julen är den mysigaste högtiden på hela året med mustiga dofter av glögg och pepparkakor som hänger i luften. För att inte tala om spänningen inför självaste julafton! Det enda som kan vara lite stressigt inför julen är att hitta alla viktiga presenter till våra nära och kära. Som tur är har Bags of Love en uppsjö av produkter som du själv kan skräddarsy. I vårt stora sortiment av personliga julklappar kommer du garanterat att hitta den perfekta julklappen. Hos oss hittar du allt ifrån personliga juldekorationer till kläder som du själv designar. Lita på oss, allt du behöver göra är att välja en produkt som du sedan designar med dina foton, mönster eller text. Resten tar vi hand om!

Många roliga julklappar i tomteverkstan

Vi skulle kunna likna Bags of Loves lokal i London vid Nordpolens tomteverkstad. Vi jobbar hårt för att leverera dina personliga julklappar av högsta kvalitet med kort tillverkningstid. I regel sätter vi igång med att tillverka din beställning så fort vi har mottagit din order. I vårt onlineverktyg kan du skapa en personlig julklapp i ett par klick. Om du har frågor eller behöver tips och råd så står vårt kunniga team av kundtjänstnissar (ett härligt julteam) redo att hjälpa dig. Julen är en stor härlig fest och det är givandets tid. Finn julefrid och designa alla dina julklappar hos Bags of Love. Skippa den hetsiga julhandeln i år och skapa dina julklappar online. Skäm bort dina nära och kära med omtänksamma presenter som är helt unika.

Vad för sorts julklappar gör ni?

Vi tillverkar underbara julklappar för hand som passar perfekt i julstrumpan eller under den dekorerade granen. Om du vill ge bort en omtänksam julklapp som är både praktisk och fin så passar vårt set av personliga sängkläder helt perfekt. Välj mellan mjuka örngott, påslakan, lakan eller gosiga filtar som du kan skräddarsy med foton, mönster eller text. Mottagaren kommer garanterat att sussa sött i sina personliga sängkläder. Om mottagaren älskar att fixa och dona i köket så har vi ett brett sortiment av olika köksprylar såsom fotomuggar, förkläden, kökshanddukar, ugnshandskar med mera. Eller vad sägs om något mer klassiskt som en fotobok? Du kan även designa ditt egna omslagspapper hos oss. Slå in dina paket i stil och ta dina julklappar till nästa nivå.

Expandera Alla