Tillbaka till hemsidan

Personliga juldekorationer

Sprid lite extra julmagi med personligt julpynt som du själv designat online. Fyll personliga julstrumpor med små överraskningar, förvandla dina favoritfoton till julgranskulor och slå in alla dina julklappar i stil med personligt julklappspapper, presentetiketter och julkort.

Personligt julgranspynt & juldekor 

Inte bara kan du nu lägga personliga julklappar under granen utan du kan även dekorera ditt hem med personligt julpynt. Fyll ditt hem med egendesignade juldekorationer som skapar en mysig julstämning. Du kan använda dig av foton, namn eller ett vackert julmönster för att designa dina juldekorationer. Vad sägs som julgranskulor med foton av alla familjemedlemmar eller personliga julstrumpor att hänga upp för tomten att fylla på julaftons morgon? 

Julgranspynt med personlig touch 

Skippa traditionellt julpynt i år

Juldekorationernas traditionella färger är grangrönt, snövitt eller djuprött. Under tidens gång så har vi börjat använda färger som blått och vitt vilket symboliserar vinter. Blått och vitt används även ibland för att representera Chanukka, som är en judisk högtid som infaller ungefär samtidigt som julafton. Med personliga juldekorationer så kan du bryta normen och dekorera i dina favoritfärger. Hos oss är det du som är designern och du väljer själv hur ditt julpynt med eget tryck ska se ut. 

Julgranen vid Trafalgar Square 

Som tack för att Storbritannien hjälpte Norge under andra världskriget mottar London varje år sedan 1947 en ståtlig julgran från Oslo. Julgranen dekoreras i traditionell norsk stil och ställs upp på Trafalgar Square. Runt granen sjungs det julsånger och det har blivit en tradition att samlas på Trafalgar Square för att sjunga julsånger och räkna ner till jul. Personligt julgranspynt är en underbar idé som gör din julgran unik och festlig. 

Extra festlig juldukning 

Vacker juldukning med en personlig touch 

Vad vore julafton utan en riktigt härlig julmiddag? Fixa finaste juldukningen genom att designa dina egna dukningstillbehör i sann julanda. Imponera på dina familjemedlemmar och gäster med allt från personliga bordsdukar till bordstabletter med eget tryck. I vårt sortiment hittar du även tallrikar, uppläggningsfat och skålar som du kan designa helt i din juliga stil. 

Skapa julstämning

Personliga tomteluvor

Glöm inte tomteluvan! Designa din egna tomteluva med namn och foto så att ingen tar fel tomteluva. Varför inte göra ett traditionellt julfoto med en twist där hela familjen har på sig personliga tomteluvor? Det kommer garanterat att bli det roligaste julkortet att skicka till dina nära och kära.

Julljus 

Ljus är en viktig juldekoration på många olika sätt; de används bland annat för att skapa en mysig känsla och i adventsljusstaken. Njut av julens härliga stunder med levande ljus för att skapa den där perfekta mysatmosfären. Designa dina egna ljushållare som en del av ditt julpynt och sprid en ombonad och skön stämning i julstugan. 
 

Gör dina egna jultraditioner

Traditioner behöver inte dateras till Jesus födelsedag. En tradition är ett överlämnande av seder och bruk som ärvs från generation till generation. Du kan skapa dina egna traditioner som dina barn sedan kan fortsätta utöva med sina barn och så vidare tills det blir en tradition. Använd dig av personliga juldekorationer för att skapa en tradition som kan återupplivas vid varje magisk jul om och om igen.