Personliga julklappar till honom

Ge bort en personlig julklapp till honom i år. I vårt sortiment hittar du allt från personliga strumpor oc...

Mer information

Ovanliga julklappar till honom

Att hitta unika julklappar till honom år efter år kan vara en utmaning - och det är därför det är dags att bli personlig. Få din man att skratta med en personlig slips som du själv designat. Eller varför inte väcka gamla minnen till liv med personliga manschettknappar som är en klassisk och tidlös julklapp. Istället för att köpa samma gamla julklappar som varje jul så kan du nu med hjälp av oss överraska mannen i ditt liv med en helt unik julklapp. 
 

Julklappstips till pojkvän

Inte bara är en fotopresent originell och unikt skapad för mottagaren utan det är även något som han kan behålla för alltid. Börja en ny tradition och ge bort personliga tofflor och pyjamas till julaftons morgon eller designa unika iPad fodral till teknikälskaren. Släpp lös din fantasi och designa en unik julklapp som kommer hålla alla era härliga minnen vid liv. 

Grymma julklappar till honom 

Vi vet att det inte bara är till din man, pojkvän och fästman som du behöver köpa julklappar till. Det är därför vårt sortiment av julklappar till honom är brett och även passar till söner, bröder, pappor och vänner. Du designar själv din julklapp med dina foton samt text och du kan anpassa den speciellt efter mottagaren - romantiskt eller rolig. 
 

Julklappar till killar

I vårt sortiment av personliga julklappar till killar hittar du allt från handdukar och toalettartiklar till fotomuggar och plagg. Du behöver inte längre oroa dig för att han ska behöva låtsas bli glad för samma paket av strumpor som han fått de senaste jularna. Med en personlig julklapp kan du vara helt säker på att ingen annan kommer att ge honom samma julklapp. I vårt onlineverktyg kan du personalisera din valda produkt för att passa mottagaren. 

 

Presenter för alla åldrar 

Våra handplockade fotoprodukter passar alla åldersgrupper. Oavsett hur gamla (eller unga) de är så är en egen designad julklapp en riktig överraskning som garanterat kommer att uppskattas av alla åldrar. Se mottagaren lysa upp av glädje över sin fotopresent när de river av pappret och ser sina favoritminnen återgivna i tryck.  

Julklappstips för alla intressen

Vi har ett så pass brett sortiment av julklappar att du säkerligen kommer att kunna hitta den perfekta gåvan som han kommer att älska. Fotopussel och jumpers till kalsonger - vi har garanterat något som han kommer att älska i vårt utbud av personliga julklappar. Välj mellan många olika produkter som kan personaliseras med foton, text, storlekar och material vilket innebär att du kan skräddarsy en gåva helt i ton med mottagaren.