Tillbaka till hemsidan

Badkläder & strandaccessoarer som skräddarsys med dina foton

Med sommaren på intåg så är det snart dags att ge sig ut i solen och ta ett dopp i plurret. Dessa strandkläder är perfekta för att visa upp din stil i sanden, samtidigt som du håller dig sval i solen.

Strandkläder

Gör ditt sommarlov eller semestern ännu bättre genom att designa personliga bad- och strandkläder. När du designar dina egna strandaccessoarer så kan du skapa en snygg sommarlook som är unik och helt din egen. Vår unika kollektion med badkläder finns tillgänglig i massor av storlekar så att du kan vara säker på att du kan hitta en storlek som passar just din kropp. Om du letar efter badpresenter att designa åt nära och kära så kan du vara trygg i vetskapen att vi har någonting för alla. Badkläder, solglasögon, handdukar och massor av annat. Du kan få allting tryckt med foton eller designer och även lägga till text. Alla våra sommarpresenter tillverkas för hand i Bags of Loves studio i London och är redo för leverans inom 48 timmar.

Se vårt utbud av skräddarsydda strand- och badkläder och börja ha kul med att designa. 

Handgjorda bad- och strandkläder


Personliga baddräkter och badbyxor

Vi har två vackra baddräkter och en bikini att välja mellan, alla tillgängliga i flera storlekar och två material. Badbyxorna finns i 8 storlekar och kan tryckas båda fram och bak med dina favoritbilder och de är så bekväma att du kommer vilja ha dem på dig även när ni åkt hem från stranden.

Solglasögon och flip flops

Solglasögon med 100% UVA- och UVB-skydd och trycks med din design över hela ramen och lägg till ditt namn på bågarna så att alla vet vems det är. Du kan även designa ett glasögonfodral med samma mönster för att hålla dessa dyrgripar säkra. Alla behöver ett par flip flips för att fullända den perfekta sommarlooken och dessa fantastiska flip flips trycks med ett hållbart tryck som inte gnids av eller bleknar i solen på många år. De är stryktåliga och lätta och får enkelt plats i väskan.