Tillbaka till hemsidan

Personliga festdekorationer

Designa dina egna festdekorationen för att skapa den ultimata stämningen på din tillställning. Håller du på att planera ett barnkalas, födelsedagsfest eller ett br&...

Fortsätt läsa

Fira ordentligt med personliga festdekorationer 

Oavsett festtillfälle så hittar du personlig festdekor som kommer att göra din fest riktigt minnesvärd. Vår serie av personliga festdekorationer låter dig styra ditt event precis som du vill. Barn ser fram emot att få fira sin födelsedag hela året, gör födelsedagskalaset extra speciellt i år genom att designa tallrikar med foto och namn, ett personligt flaggspel och personligt omslagspapper. Deras kompisar kommer att snacka om kalaset i flera veckor! Designa din festdekor enkelt i vårt onlineverktyg och ta dina events till helt nya höjder. 

Fester är inte bara för barn. Under årets gång kan en hel del roliga tillställningar dyka upp såsom möhippor, jubileum, grillfester, baby showers, inflyttningsfester, dop, bröllop och andra events som förtjänar en extra personlig touch. Som ett roligt alternativ till inbjudningar så kan du designa egna vykort eller ge hemmabaren en rolig touch med en personlig barmatta. Det finns så många roliga dekorationsidéer hos Bags of Love som låter dig dekorera personligt och hålla århundradets fest!