Tillbaka till hemsidan

Personliga presenter till yogaälskare

Stretcha, andas och finn ditt zen med våra personliga yogapresenter. Designad av dig och kärleksfullt tillverkat av oss. Perfekta presenter till alla yogaälskare, nybörjare som proffs.

Presenttips yogatillbehör 

När man utövar yoga så är det viktigt att vara fokuserad, avslappnad och bekväm. Vår serie av unika yogatillbehör hjälper dig att skapa den perfekta miljön och låter dig hålla fokus. Vi har allt ifrån yogamattor med antislip till bekväma kläder. Alla våra unika yogapresenter trycks med dina foton, mönster eller illustrationer. Välj ord som inspirerar och ger kraft för att guida dig igenom din spirituella resa. Du kan även designa dina yogatillbehör med bilder av meditation, Buddism och yoga. Vi använder oss av den senaste trycktekniken som resulterar i ett varaktigt tryck som inte kommer blekna på många år eller skavas av med tiden. 

Våra personliga yogapresenter passar alla med passion för yoga, från nybörjare till yogiproffs. Designa yogatillbehör till dig själv eller en kompis och stretcha i stil. Hos Bags of Love är det du som är designern. Det du designar tillverkar vi. Släpp lös din fantasi och designa personliga yogakläder som låter dig utöva dina poser på ett skönt sätt. Är du på jakt efter en personlig present till din kompis som älskar yoga? Våra personliga leggings och bandana passar alla yogautövare och mottagaren kommer garanterat uppskatta sin present.