Tillbaka till hemsidan

Bröllopsdag 10 år - Tennbröllop

Överaska din partner på er 10 års bröllopsdag med den perfekta tennbröllop presenten. Fyll en personlig burk med foton, gamla kärleksbrev och andra småsaker för en magisk kärlekspresent till din andra hälft.

Tennbröllop present till han & henne

Tenn rostar inte och det gör uppenbarligen inte heller ditt förhållande, eftersom ni nu firar ett årtionde som man och hustru. Våra söta personliga brukar är perfekt för en nostalgisk tennbröllop present. Välj ut ett gammalt foto till brukens lock och fyll den med småsaker som väcker liv i gamla minnen från ert gemensamma gifta liv. Tio år tillsammans är en riktigt milstolpe och ni har säkerligen varit med om en hel del som ett par. Ta chansen och hylla varandra ordentligt på er speciella bröllopsdag med våra personliga fotopresenter tillverkade i tenn. 

Ta dig en titt på vårt sortiment av personliga brukar som kommer i en mängd olika storlekar och format. I vårt onlineverktyg kan du enkelt personalisera burkens lock med ett speciellt foto och text. Detta kan kännas som en blygsam tennbröllop present men den visar hur mycket möda du har lagt ned på att hitta den perfekta presenten till din partner. Designa din egna present till din partner och fira er 10-åriga bröllopsdag med lite extra kärlek och kreativitet. En personlig burk fylld med godsaker eller nostalgiska minnen ger den där lilla extra touchen och är en present som kommer att kunnas användas för alltid.