Tillbaka till hemsidan
Personlig pennlampa

Personlig pennlampa

Designa en pennlampa med tryck

från 537,00 kr

Vår praktiska multifunktions-pennlampa är ett stiligt komplement till skrivbordet, fickan eller väskan. Designa en pennlampa med foton, text ell...

Mer information

Detaljer: personlig pennlampa

  • Pennlampa med dina foton, mönster eller text
  • Vacker och stilren penna med LED-lampa 
  • Tillverkad av hög kvalitet aluminium 
  • Kulspets med blått bläck av hög kvalitet 
  • LED-ficklampa LR41 batteri (inkluderat)
  • Väger < 20 gram

Är det en penna eller en lampa?

Vi kallar det först och främst för en penna eftersom det är det den är, men den inbyggda ficklampan är fantastisk. Extremt praktisk när du letar efter nyckelhålet i mörkret eller behöver hitta något i handväskan. Du kan använda din pennlampa i stället för en tändare på konserten. Perfekt för hotell när den paras med en gästbok eller för ditt märke - tryck på pennan i full färg, inte bara i svartvitt.

Personlig pennlampa - Är det en penna eller en ficklampa?

Främst av allt är det en penna, då det kanske oftast är det vi behöver mest, men att sedan tillägga en inbyggd LED-lampa gör den bara mer fantastiskt! En personlig pennlampa är perfekt att ha på kvällen när det är svårt att hitta nyckelhålet, svårt att se i handväskan eller vid nattläsning. Bags of Love är experter på att skapa diverse produkter med din personliga design. Hos oss är det du som är designern. Vår pennlampa med tryck har snabbt blivit en favorit bland våra kunder sedan vi lanserade den. Det är både enkelt och roligt att designa en egen penna med ficklampa i vårt smidiga onlineverktyg. Testa redan idag och få hem din personliga pennlampa med foto i brevlådan inom ett par dagar!

Penna med ficklampa - multifunktionspenna

Vår egendesignade pennlampa är utrustad med en stark LED-lampa som hjälper dig att se i mörkret. Med foton och text blir den personliga pennlampan en unik present till dina nära och kära. Letar du efter en fars dag present? Varför inte överraska honom med denna coola multifunktionspenna med ett roligt foto och hans namn? Det är en garanterat uppskattad present som till och med kan skickas på posten då den är liten och smidig. Vår penna med ficklampa har ett fint presentfodral som gör den ännu mer fin och rolig att motta. En blå bläckpatron, en extra bläckpatron samt knappbatteri till LED-lampan är inkluderat. Kontakta gärna oss vid frågor. 

Trendar just nu: