Tillbaka till hemsidan

Bröllopsdag 1 år - Bomullsbröllop

Grattis till ert första år tillsammans! Traditionellt sätt så är den första bröllopspresenten tillverkas av bomull så kolla in våra presenttips för att hitta den perfekta 1 års bröllopsdag presenten till han eller henne.

Första bröllopsdagen - Bomullsbröllop 

Det är ert första år tillsammans som gifta och vi slår vad om att det har varit ett minnesvärt år som man och hustru. Nu är det dags att se tillbaka på det gångna året och fira ert speciella datum då ni sa ja till varandra. Hos Bags of Love hittar du en underbar samling av traditionella bröllopspresenter till er första bröllopsdag. Temat på första bröllopsdagen är bomull, så låt dig inspireras av våra underbara personliga sängkläder tillverkade av himmelsk bomull och designa en användbar bröllopspresent till dig och din älskade. Om din partner älskar att baka och laga mat så passar våra personliga kökstillbehör perfekt. Designa ett personligt förkläde, grytvantar, kökshanddukar och låt din partner känna sig som en riktig mästerkock. 

För en unik bomullsbröllop present till honom så rekommenderar vi vår serie av personliga kläder. Välj bland annat mellan läckra t-shirts med eget tryck eller våra sköna personliga pyjamasbyxor som du kan personalisera med era foton. En rolig och annorlunda bröllopspresent som är både användbar och praktisk! Han kommer älska att chilla hemma i sin personliga pyjamas som du designat åt honom. Det gamla talesättet "Det är tanken som räknas" stämmer verkligen. Det är tiden och kraften man lägger ned på att hitta den perfekta presenten som räknas. Välj ut en av våra många fotoprodukter tillverkade i bomull och visa hur mycket du uppskattar ert första år som gifta!