Tillbaka till hemsidan

Bröllopsdag 12 år - Sidenbröllop

12 år som gifta – vilket underbart tillfälle för er båda. Den traditionella presenten på den tolfte årsdagen är siden. Detta är en textil som inte bara representerar lyx, utan även komfort, och vårt urval av årsdagspresenter av siden kommer ge dig en massa finfina presentidéer.

Designa dina egna årsdagspresenter för er tolfte bröllopsdag

Att ha varit lyckligt gifta i 12 år är en fantastisk milstolpe och det förtjänar en lika fantastisk present. Ni har delat så många fantastiska minnen tillsammans och det här är det perfekt tillfället att skämma bort varandra med tankfulla årsdagspresenter av siden. Ta en titt på vårt urval av presenter av siden; från accessoarer till hemartiklar och skräddarsy en present med en personlig design som visar hur stark er kärlek är.

Vi hoppas att dessa vackra, handgjorda och personliga fotopresenter kommer att inspirera dig att skapa någonting som är lite extra speciellt och helt unikt för din partner.

Presenter till honom

Personlig sidenslips

Skäm bort din make med en vacker, handgjord sidenslips för att fira 12 år av kärlek, vänskap och skratt. Du kan välja mellan klassisk eller smal design – vad än som passar hans stil bäst – och välja ut foton som sedan trycks på hela slipsen. Du kan ladda upp dina egna foton och även lägga till ett personligt meddelande, så att han alltid kommer minnas när han fick slipsen. Perfekt för både kontoret och utekvällar, den här klassiska presenten kommer garanterat göra hans dag lite bättre varje gång han tar den på sig.

Bröstnäsduk av siden

Ficknäsdukar är ett elegant och mycket stiligt sätt att lägga till värdighet och klass till kostymen. Designa en personlig bröstnäsduk av siden till din make, tryckt med fantastiska foton av er två. Näsduken klipps och sys för hand, vilket garanterar en helt skräddarsydd finish. Ge honom bröstnäsduken redan på morgonen på er bröllopsdag och be honom att ha den på sig när han bjuder ut dig på en romantisk middag på kvällen. Vi kan dock inte garantera att han kommer göra det!

Presenter till henne

Personlig kimono av siden

Om det är väldigt svårt att hitta presenter till din fru, då bör du prova med denna fantastiskt vackra, handgjorda sidenkimono. Denna ursnygga kimono kan designas helt av dig, med både foton och text. Visa upp er kärlekshistoria på kimonons tyg genom att trycka den med bilder ni samlat på er under årens gång. Börja med bilder från de första dejterna, av barnen, och från bröllopet, tills där ni är nu. Det är ett perfekt sätt att visa hur mycket du faktiskt älskar henne.

Sidenkudde

Älskar din fru att inreda hemmet med filtar, kuddar och andra hemartiklar? Vad kan då vara bättre som present på sidenbröllopsdagen än en handgjord sidenkudde som skräddarsytts med hennes favoritfoton? Hon kan använda dessa kuddar för att ge en personlig touch till er säng. Denna present kombinerar komfort, omtänksamhet och lyx. Välj stoppning av dunfjädrar för att göra kudden ännu mer perfekt. Varje kudde tillverkas för hand på beställning och trycks på båda sidor, så du kan skapa ett fotocollage eller välja att ha olika bild på var sida.

Designa dina egna bröllopsdagspresenter och fira era 12 år tillsammans på ett speciellt och unikt sätt.