Tillbaka till hemsidan

Personligt Kindle fodral

Personligt Kindle fodral

Gör ditt Kindle fodral online Made in the UKMade in the UK

från 396,00 kr

Skyddande personligt Kindle fodral. Om du behöver en present till någon som älskar sin Kindle läsplatta så är vårt Kindle fodral med eget tryck en fantastisk fotopresent. Ladda upp egna foton och text för att göra ditt Kindle fodral online.

 • Fraktas om 2 dagar

 • Leveranskostnad: 120 kr

 • Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt Kindle fodral

 • Din design på fram- och baksidan 
 • Bra passform med dragkedja
 • 3,5 mm tåligt vadderat fodral
 • Tryckta paneler som sys ihop
 • Olika storlekar, väger ca. 80 gram

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Personligt Kindle-fodral som du designar online 

Snygga och skyddande Kindle fodral till din läsplatta som trycks kant till kant med ett hållbart tryck. Klicka på knappen här ovan "Starta Design" för att designa ditt eget Kindle fodral online. Ladda upp dina favoritfoton, mönster, text eller en kombination av dem tre för att göra ditt eget Kindle fodral. Välj mellan följande versioner av Amazon Kindle läsplatta: 

 • Kindle Touch (2012)
 • Touch
 • Fire
 • Fire HD, Keyboard
 • Paperwhite
 • Kindle Voyage

Om du inte hittar din modell kan du hänvisa till linjalerna som omringar designytan för att se måtten på de olika fodralen.

Kindle fodral med eget tryck

Hos Bags of Love blir det genast mycket lättare och roligare att hitta personliga presenter till dina nära och kära. Om du är på jakt efter en fotopresent till teknikälskaren eller bokmalen är vårt personliga Kindle fodral en utmärkt gåva som garanterat kommer imponera på mottagaren. Överraska din vän eller familjemedlem med ett Kindle fodral som du själv designat. Ladda upp roliga foton, upplyftande citat eller ett vackert mönster för att designa ditt Kindle fodral. Detta är en fantastisk gåva till varje Kindle ägare på födelsedagar, Mors dag, eller bröllopspresent. Vårt Kindle fodral med eget tryck är ett av de bästa som finns på marknaden och kommer hålla din älskade Kindle läsplatta säker från repor och stötar. 

Designa ditt eget Kindle fodral 

Är du en riktig bokslukare? Är det bästa som finns att krypa ihop i soffan med en kopp te, en mysig filt och din Kindle som är proppfull med nya spännande böcker? Håll din Kindle läsplatta säker från repor och stötar med ett personligt Kindle fodral. I vårt onlineverktyg som fungerar 100% online får du fria händer att göra ditt eget Kindle fodral. När du är klar med din design kan du granska din design i förhandsgranskningen och när du är nöjd med ditt fodral är det bara att gå till kassan. När vi har mottagit din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt Kindle fodral med eget tryck. Vi använder oss av den senaste trycktekniken vilket resulterar i ett varaktigt tryck med rik färgåtergivning och knivskarp skärpa. Vi erbjuder korta tillverkningstider. 

Kindle fodral online - olika versioner 

Vi tillverkar många olika storlekar av Kindle fodral både för nya och äldre modeller. Vi erbjuder fodral med perfekt passform för Kindle Touch (2012 och original), Fire, Fire HD, Keyboard, Paperwhite samt new Voyage. I vårt onlineverktyg kan du välja din Kindle version. Kontrollera noggrant vad du har för Kindle läsplatta innan du beställer för att förhindra förseningar och fel. 

Fodral till e-bokläsare eller läsplattor - Hos Bags of Lover erbjuder vi ett brett utbud av Skal & fodral för läsplattor/surfplattor. Vänligen kontakta oss via e-mail eller chatta med oss här nedan för mer information. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu: