Tillbaka till hemsidan
Mjukt iPad Mini fodral

Mjukt iPad Mini fodral

Personligt iPad Mini fodral Made in the UKMade in the UK

från 427,00 kr

Håll din iPad repfri med ett personligt iPad Mini fodral tillverkad i mjuk neopren. Designa ett iPad Mini fodral online i ett par enkla steg. Använd dig av dina foton, mönster eller text och placera ut din design som du önskar på både fram- & baksidan.

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 120 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senareRabatter

 • 1 427,00 kr
 • 2 384,00 kr styck (Spara 86,00 kr)

Detaljer: iPad Mini fodral med eget tryck 

 • Passar alla iPad Mini modeller
 • Skyddande neopren ger utmärkt skydd 
 • Vattenabsorberande material 
 • Ditt tryck på fram- och baksidan
 • Storlek: 22x15 cm, ca. 120 gram
 • Tillverkad för hand i London. 2 års garanti 

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Produktinformation: Mjukt iPad Mini fodral 

Dessa mjuka iPad fodral med eget tryck passar alla versioner av iPad Mini. Vi tillverkar ditt personliga iPad fodral i neopren som ger ett utmärkt skydd mot stötar, repor, damm och andra tråkigheter. Klicka på knappen "Starta Design" här ovan för att komma till vårt enkla onlineverktyg där du kan personalisera iPad fodralets fram- och baksida med dina foton, mönster eller text. 

 • Tillverkad för hand i London, England 
 • Tjock neoprene som ger utmärkt skydd 
 • Ditt tryck på fram- och baksidan
 • Högupplöst tryck med rik färgåtergivning
 • Välj mellan svart, grön, grå eller brun kantfärg
 • Vattenabsorberande material
 • Dragkedja av hög kvalitet 
 • 2 års garanti

När vi mottar din beställning sätter vi genast igång med tillverkningen av ditt personliga iPad Mini fodral. Först trycker vi din design på högkvalitativt neopren material med den senaste trycktekniken. Dina bilder kommer till liv i ett färgsprakande tryck med knivskarp skärpa. Trycket är varaktigt och går in riktigt på djupet i materialet så det kommer inte att skavas av med tiden. Efter tryck klipps och sys ditt fodral till för hand med perfektion ned till minsta detalj. Eftersom all vår tillverkning sker under ett och samma tak kan vi erbjuda extremt kort tillverkningstid. 

Designtips för iPad Mini fodral med eget tryck 

I vårt onlineverktyg kan du välja mellan 4 sobra kantfärger; svart, grön, beige eller brunt. Efter din design tryckts sys de två delarna ihop med en kantfärg mellan. Ungefär 1 cm kommer att sys in i kantsömnen. Det är därför viktigt att du håller detaljer borta från kanterna i dina foton och text. Du kan använda dig av bilder i liggande- eller porträttformat. Kontrollera alltid förhandsgranskningen av din produkt när du känner att du är färdig. 

Designa ditt eget iPad Mini fodral online 

När du är på jobbet eller i skolan kan datorer och surfplattor lätt blandas ihop. Lös detta problem genom att designa ett iPad Mini fodral som låter dig urskilja din enhet direkt. Designa ett personligt iPad fodral med tryck av dina foton, favoritmönster, text eller en kombo av dem tre. 

Gör ditt eget iPad Mini fodral online och ge bort som en present till teknikälskaren. Mottagaren kommer älska detta eleganta sätt att skydda sin älskade iPad. Använd dig utav en bild som ger liv åt gamla minnen eller varför inte skriva in ett upplyftande citat som ger kraft och inspirerar?

Designar du ett iPad fodral till ungdomar eller barn? Ladda upp bilder på deras idoler eller favoritkaraktärer och lägg till deras namn. De kommer garanterat att vara mäkta stolta över sitt alldeles unika och personliga iPad Mini fodral i skolan eller på resan. 

Letar du efter en personlig present online? 

Att hitta presenter till våra nära och kära som är personliga och betyder något är inte alltid det lättaste. Tack och lov har Bags of Love ett brett utbud av personliga fotoprodukter som du själv personaliserar online med dina foton, mönster eller text. Vårt personliga iPad Mini fodral är en underbar personlig gåva som passar vid alla tillfällen. Designa ett iPad Mini fodral till din partner och gör det enkelt för dem att skydda sin surfplatta på jobbet eller i skolan. Barn älskar att ha personliga saker så varför inte göra ett iPad fodral med tryck av deras foto och namn? Äger du ett företag och är på jakt efter presenter till dina anställda? Designa ett iPad fodral med eget tryck av företagets logga. En fantastisk gåva som är användbar och visar upp ditt företag. 

Mängdrabatt

Precis som med många av våra fantastiska fotoprodukter kommer vårt personliga iPad Mini fodral med en exklusiv mängdrabatt. Handla fler än 1 mjukt  iPad Mini fodral idag för att ta del av detta attraktiva erbjudande. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett

SNURRA OCH VINN!