Tillbaka till hemsidan

Bröllopsdag 30 år - Pärlbröllop

30 år av fantastiskt äktenskap är något helt underbart som ni lyckats med. Pärlbröllopspresenter är ett unikt sätt att visa din uppskattning för din älskade partner. Välj från vårt unika urval av presenter för pärlbröllop, för både henne och honom, och skapa något fantastiskt som kommer uppskattas i 30 år till.

Designa dina egna presenter till pärlbröllopet

Efter 30 år av äktenskap så har du och din bättre hälft sett i stort sett allt; goda tider och tuffa tider. Ni kanske har barn eller till och med barnbarn vid det här laget. Vad ni än gått igenom tillsammans, så har det cementerat hur starkt ert förhållande är, och det är verkligen något som måste firas. Traditionellt så ska presenter till pärlbröllopet vara gjorda av just pärlor, men hos Bags of Love så är det du som bestämmer. Om pärlor inte riktigt är din grej så kan du vara lugn eftersom vi har gott om presenter för både henne och honom som är lika speciella som pärlor, men som kanske är lite mer lämpliga för just din partner.

Låt dig inspireras av dessa vackra, handgjorda presenter för pärlbröllopet. Allt du ser görs för hand i Bags of Loves studio i London och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål.

Presenter till honom

Personlig plånbok

Oavsett hur länge ni varit gifta så är en plånbok av läder alltid en klassisk och användbar present. Ge din make en helt ny plånbok som är gjord för hand av italienskt läder. Gör hans present extra speciell genom att skräddarsy den för just honom. Överraska honom genom att lägga till bilder och foton från er tid tillsammans på plånboken, till exempel en bild från bröllopsdagen på ena sidan och en bild på er från förra veckan på den andra. På insidan kan du lägga till bilder av barn och barnbarn. Att se dessa bilder i vardagen kommer fylla honom med kärlek och stolthet över hur långt ni kommit tillsammans.

Slips för bröllopsdagen

Om din man är en jäkel på att klä upp sig, varför inte ge honom en helt egen personlig slips för att fira ert pärlbröllop? Slipsen är gjord av lyxig och len satin och du kan välja mellan klassisk eller smal design för att den ska passa honom bäst. Hans nya handgjorda slips trycks med vad du vill. Varför inte utsmycka den med era favoritfoton på en del och ett kärleksfullt meddelande på en annan? På det viset får han en extra överraskning när han tittar på slipsens baksida.

Personlig necessär

Även de män som har de mest grundläggande rutiner för hudvård har några hygienartiklar; även om det bara är en tandborste och en rakhyvel. Ge din make en helt ny och personlig necessär för att ha alla sina hygienartiklar i. Detta är ett praktiskt och stilfullt sätt att ge en omtänksam present till honom, och du kan trycka vilka foton och vilken text som helst på framsidan av satin. Kombinera sentimentalitet med användbarhet och skapa en fantastisk present som han kommer kunna använda varje dag.

Presenter för henne

Personlig kimono

Denna lyxiga present är ett perfekt sätt att visa hur mycket du älskar henne. En lite annorlunda morgonrock som hon kan använda på stranden, en lätt blazer eller en förförande morgonrock. Välj alternativet av Silk Sensation och tryck dina foton på framsidan, baksidan och kragen. Du kan till och med välja färg på bältet för att matcha. Hon kommer älska hur hennes present ser ut och känns, och att du har designat den åt henne kommer sätta pricken över i.

Smyckeskrin

Efter att ha varit gifta i 30 år så hoppas vi att du har hunnit ge din fru i alla fall några smycken. Vilken present kan då vara bättre än ett personligt smyckeskrin som hon kan förvara allting i? Detta handgjorda smyckeskrin har ett foder med mockakänsla och en borttagbar bricka. Du kan skräddarsy locket med dina egna bilder och lägga till ett kärleksfullt meddelande på insidan av locket. Varför inte lägga ett pärlarmband i skrinet innan du ger det till henne, så att det blir en ännu större överraskning?

Kärleksbok

Detta är den perfekta gåvan till någon som inte alltid kan göra uttryck för sina innersta känslor. En personlig kärleksbok är precis vad det låter som; en bok som du kan använda för att uttrycka din kärlek. Varje bok har ett tryckt omslag och kan skräddarsys med 12 foton och text. Skriv ner er livshistoria, hur mycket du älskar henne, och allt som du ser fram emot att göra tillsammans i framtiden. Det kan vara mycket lättare att säga vad du känner i text, så skriv ner dina tankar och låt henne hänföras när hon får läsa dem.

Designa dina egna presenter till pärlbröllopet och uppskatta era minnen från äktenskapet på ett unikt sätt som kommer vara livet ut.