Tillbaka till hemsidan

50-års presenter

Låt dig inspireras av våra originella 50-års presenter och hitta den perfekta gåvan som firar denna milstolpe i stil! Personliga 50-års presenter som kan sparas och älskas för alltid.

Tips på fina 50-års presenter 

50 är det nya 40, visst du inte det? Designa din egna 50-års present och gör denna milstolpe ännu mer minnesvärd för mottagaren. En av våra bästsäljande produkter för födelsedagar är vårt personliga fotoalbum "om ditt liv". Detta är en klassisk present som tar mottagaren på en minnesresa genom livets små och stora händelser. Fyll den med ögonblick från livet som foton av deras nyfödda barn till vilda charterresor från ungdomen, detta är den perfekta presenten för att fira femtio, färgsprakande år. 

Hos Bags of Love hittar du ett stort sortiment av unika 50-års presenter för både herr och dam. Det finaste med våra fotopresenter är att det är helt vanliga produkter som du satt din personliga prägel på i form av foton och text. Älskar mottagaren att sitta i trädgården eller åka till stranden? Designa en solstol som en helt unik och praktisk 50-års present. Perfekt till din fru eller man (så att även du kan använda den såklart!) Testa vårt enkla onlineverktyg redan idag och släpp lös din kreativitet!