Tillbaka till hemsidan

Personliga årsdagspresenter till henne

Visa din flickvän eller fru hur mycket du älskar henne med en personlig present för att fira er årsdag på ett unikt och kreativt sätt. Använd dig av minnesvärda foton och skriv in ett speciellt meddelande för att skapa en kärlekspresent.

Designa en kärlekspresent till din tjej

Hos Bags of Love hittar du en underbar samling av unika presenter till er årsdag eller bröllopsdag. Fira er tid tillsammans ordentligt och designa en fotoprodukt som väcker minnen av er till tillsammans. Oavsett om ni firar ett år tillsammans eller tio så är det viktigt att visa hur mycket du älskar och uppskattar henne på er speciella dag. Kolla igenom vårt sortiment av personliga kärlekspresenter och hitta tips och idéer på hur du kan få din flickvän eller fru att känna sig extra uppvaktad och älskad. Vår hjärtformade fotokudde är en söt present och om du väljer ut foton från er bröllopsdag eller första gången ni träffades, blir det även en nostalgisk gåva. 

Letar du efter en present till bröllopsdagen? Firar ni 5 år tillsammans som lyckligt gifta? Om du gillar att hålla saker och ting klassiskt så är vårt hjärtformade fotopussel en vacker bröllopsgåva som du kan överraska din fru med. Designa ett pussel med ert foto och ett hemligt meddelande som avslöjas efter hon lagt klart hela pusslet. Till er 10 års bröllopsdag passar vår hjärtformade plåtburk med eget foto perfekt. Kanske kan du även smyga ned något litet extra i plåtbruken som en extra överraskning. 

Skippa blommor och choklad på er årsdag eller bröllopsdag och designa en present till din älskling som kommer att vara för alltid.