Tillbaka till hemsidan

Personliga årsdagspresenter till honom

Kolla igenom vårt sortiment av personliga kärlekspresenter till honom och gör hans dag extra speciell. Att hitta en present till din pojkvän eller man på er årsdag eller bröllopsdag har aldrig varit så lätt som nu med hjälp av Bags of Love. 

Tips på kärlekspresenter till honom 

Är du osäker på vad du kan ge bort till din pojkvän eller man på er årsdag? Spana in våra presenttips för alla bröllopsdagar och årsdagar för att hitta den perfekta nostalgiska presenten. Män älskar praktiska produkter som han kan använda dagligen. Vårt sortiment är fyllt av användbara produkter som du kan sätta din personliga prägel på. Designa en slips och gör din mans jobbdag lite roligare. Om han reser mycket i jobbet så kan du designa en resväska eller ett passfodral med eget tryck av era finaste foton tillsammans. Teknikälskaren kommer aldrig att glömma bort er årsdag om du designar ett iPad fodral eller datorfodral med ert speciella datum tryckt. På de flesta av våra fotoprodukter så kan du skapa ett fotocollage, detta passar särskilt bra om du tycker att det är svårt att välja mellan alla era fantastiska ögonblick tillsammans. 

Är det er snart er 5:e bröllopsdag? Designa ett hjärtformat fotopussel till honom. Välj ut ett speciellt foto och ett hemligt meddelande som avslöjas efter att han lagt klart pusslet. Detta är en helt unik och rolig träbröllop present. Ta dig en titt på vårt sortiment av personliga presenter och överraska honom med något oväntat och personligt på er årsdag.