Tillbaka till hemsidan

Personliga presenter till Farmor & Mormor

Vi har ett brett utbud av personliga presenter till farmor och mormor som passar alla tillfällen. I vårt sortiment hittar du allt från fina Mors dag presenter till unika julklappar. En personlig fotopresent kommer garanterat att uppskattas av mottagaren.

Fotopresenter till Farmor & Farfar 

Överraska din älskade farmor och mormor med en helt unik fotopresent som du själv designat. Ibland kan det vara lite knepigt att handla till farmor och mormor speciellt när man är på jakt efter personliga presenter. Genom att designa din egen present så kan du få till den precis som du vill ner till minsta detaljen. Välj ut din produkt och lägg till foton och text. 

Presenter till alla tillfällen

Farmor och mormor är magiska, de har så mycket tålamod och de verkar veta det mesta. Från att lära dig hur man bakar till utflykter i parken och mysiga dagar på zoo, många av oss har härliga minnen av våra mormödrar som vi kommer att hålla kära för alltid. Oavsett om du är på jakt efter en present till mors dag, julafton eller födelsedagen så kommer du kunna hitta den perfekta gåvan hos oss med en personlig touch. 

Personliga fotogåvor till mormor & farmor

Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta presenten till våra älskade släktingar. Ibland kan det vara svårt att hitta exakt rätt när du shoppar runt i affärer. Men nu tack vare vårt enkla onlineverktyg kan du designa en present precis som du vill ha den. Ladda upp dina foton, lägg till text och skapa den perfekta gåvan med en personlig ton. Alla våra fotopresenter tillverkas för hand på beställning av dig. Först trycker vi din utvalda design, sedan klipper och syr vi din produkt för hand med perfektion ned till minsta detalj.