Tillbaka till hemsidan
Personligt dörrstopp

Personligt dörrstopp

Gör ditt egen dörrstopp online Made in the UKMade in the UK

från 623,00 kr

Håll dörrar öppna med denna vackra personliga dörrstopp som du själv designar online. Designa två paneler på dörrstoppen med foton, mönster elle...

Mer information

Lägg till i önskelista
 • salespoint-img

  Fraktas om 1 - 2 dagar

 • salespoint-img

  Leveranskostnad: 139 kr

 • salespoint-img

  Betala nu, betala senare

Detaljer: Personligt dörrstopp 

 • Slitstark och tålig vävd canvas 
 • Perfekt för alla golvtyper
 • Starkt rephandtag - väger 2 kg
 • Välj mellan 4 sobra kant- och basfärger
 • Produktmått - 14 cm (b) x 14 cm (l) x 12 cm (h)

Tvättråd

Torka endast av. Rengör för hand med blöt trasa.

 • Torka av
 • Blötlägg ej

Gör din egen dörrstopp online 

Hos Bags of Love erbjuder vi ett brett sortiment av olika inredningsprodukter som du kan skräddarsy. Personligt är alltid lite extra roligt, så varför inte sätta prägel på ditt hem med produkter som visar upp din unika stil? Gör ditt eget dörrstopp online med hjälp av oss om du är trött på dörrar som står och slår i vinden eller bara vill ställa upp ytterdörren. Vårt dörrstopp med eget tryck tillverkas av slitstark canvas och fylls med 2 kg rena stenar som ger dörrstoppet den vikt som det behöver för att hålla upp tunga dörrar. Klicka på knappen här ovan "Starta Design" för att designa ditt egna dörrstopp online. Välj mellan 4 sobra kantfärger (svart, khaki, beige eller grått) efter du har valt färg, börjar den roliga designprocessen! Använd dig av dina foton, mönster och text och placera ut dem som du vill på dörrstoppets två sidopaneler.

Öppna dörrar med personligt dörrstopp

Att hålla din dörr öppen kanske inte är en av livets största prioriteter men ibland kan det vara skönt att ställa upp dörren om du springer mellan huset och trädgården. Eller om en dörr står och slår i vinden kan ett dörrstopp med eget tryck vara praktiskt och dekorativt. Ta chansen och gör din egen dörrstopp online med hjälp av Bags of Love. Denna dekorativa dörrstopp är en pyramidformad påse tryckt med dina bilder och sen fylld med 2 kg rena stenar. All tillverkning sker under ett och samma tak i våra egna lokaler. Vi trycker det slitstarka canvastextilen med ett varaktigt tryck, syr sedan ihop de olika panelerna för hand och slutligen fylls ditt dekorativa dörrstopp med stenar som ger dess tyngd. 


Gör ett fotocollage

Om du inte kan bestämma dig för vilket foto du vill använda så kan du ladda upp flera bilder för att skapa ett fotocollage. Detta kan du göra i en av våra färdiga mallar eller så kan du designa ditt eget fotocollage helt själv. Det är väldigt enkelt att göra och designmöjligheterna är oändliga.

photo collage

Så här kan du göra ett fotocollage

Steg 1 – Klicka på knappen Starta Design & välj dina produktalternativ. 

Steg 2 – Klicka på "Bilder & Textverktyg" och sedan "Lägg till bilder" på din produkt och välj "bilder att ladda upp". Du kan även välja bilder från Facebook/Instagram.

Steg 3 – Välj de bilder som du vill ha i ditt fotocollage, ladda upp dem och välj dem från din lista av uppladdade foton.

Steg 4 – Klicka "Skapa fotocollage" och välj vilken typ av fotocollage du vill ha.

Steg 5 – Lägg till fotocollaget i din design.

Tips och Tricks 

 • Desto fler bilder som du lägger till i ditt fotocollage ju mindre kommer bilderna att bli. Färre bilder blir större och gör sig klarare och mer detaljerade.
 • Desto mindre personer i en bild ju mindre detaljer kommer återgivas. Om du har 10 bilder av en grupp av fem vänner så kommer varje person att bli mindre än om du har 10 bilder av en person.
 • Försök att se till att längsta sidan av varje bild är ungefär 10cm. I onlineverktyget så finns det en måttstock som du kan använda till hjälp. 
 • På små produkter får mindre foton plats och på större produkter får fler foton plats. 

Trendar just nu:

Nyligen sett