Bröllopsdag 2 år – Pappersbröllop

Låt dig inspireras av våra unika presenttips till er andra bröllopsdag och visa hur mycket du älskar din p...

Mer information

2 år som gifta - dags för pappersbröllop 

Två år har gått sedan ni sa ja till varandra. Två år fyllda av äventyr blandat med vardagsbestyr. Överaska din partner med en traditionell bröllopspresent på er speciella dag och fira varandra lite extra. Enligt den gamla traditionen så är papper temat för den andra bröllopsdagen. Hos oss hittar du ett brett sortiment av handgjorda fotopresenter av papper som din respektive kommer att älska. Välj mellan fantastiska fotoböcker i olika storlekar och format som du kan fylla med de mest minnesvärda ögonblicken från era två år som gifta. Gillar din partner att föra dagbok? Designa en dagbok online med personligt omslag och låt din partner skriva ned sina tankar i stil. 

Vår personliga minneslåda är en vacker kartonglåda med textil fototryck. Välj ut ett vackert foto, ert bröllopsdatum och placera ut det på lådans lock som du vill. Vår minnesbox kommer i tre olika storlekar och det är en underbar bröllopspresent till din älskade. Din partner kommer kunna använda minneslådan som en samling för alla era härliga minnen. För en extra touch så kan du lägga in en liten present i lådan.

Om fantasin tryter och om du är ute efter en pappersbröllop present i sista minuten så har Bags of Love även presentkort. Enkelt, snabbt och garanterat uppskattat!