Tillbaka till hemsidan

Bröllopsdag 3 år - Läderbröllop

Fira 3 lyckliga år som äkta man och hustru med våra unika läderbröllop presenter till han och henne. Traditionsenligt så tillverkas alla Bags of Loves bröllopspresenter av mjukt äkta italienskt läder.

3-årig bröllopsdag - Härligt läderbröllop 

Bags of Love använder sig endast av högkvalitativt italienskt läder när vi tillverkar dina fotopresenter till er 3:e bröllopsdag. Läder är starkt och beständigt men samtidigt mjukt och elegant, en perfekt symbol för ert tredje år som gifta. Hos oss hittar du allt från rymliga weekendbags med eget tryck till personliga bokmärken av läder. Vi har en uppsjö av läderprodukter som passar som läderbröllop present. Om ni planerar att resa bort på er årsdag så kan du designa matchande bagagetaggar med eget fototryck eller personliga passfodral. 

Letar du efter en läderbröllop present till din man? Då har du kommit helt rätt! Bags of Love har traditionella bröllopspresenter tillverkade av läder som du själv kan designa. Välj mellan personliga läderplånböcker och snygga läderskärp som du kan personalisera med era foton och text. På jakt efter personliga bröllopspresenter till din fru? Överaska henne med vår personliga handväska och nyckelring tillverkade av det finaste italienska lädret. Beroende på ert förhållande så kan ni välja skämtsamma presenter eller romantiska. Oavsett stil så kommer du att kunna hitta den perfekta bröllopspresenten till er 3 årsdag hos oss. 

Vi använder oss av den senaste trycktekniken som går in riktigt på djupet i lädret. Ditt tryck kommer inte att blekna eller skavas av vilket innebär att det kommer att hålla en livstid.